Friday, 22 October 2010

oujeah, finally

Jee, jee, jee, Oon ilonen, siis ihan älyttömän happyhappyjoyjoy, ku jouduin tappelee sata miljoonaa vuotta, et sain tän ulkoasun sellaseks ku halusin ja et kaikki niinku toimii sillee ku haluun :D Mut halleluujaa, on se kiva, et vihdoinki toimii. Mut joo, mul oli alun perin tarkotuksena alottaa tää blogi vast joskus seuraavan vuoden alus, et olisin laittanu tän vaa sillee valmiiks odottaa ja sit ku olis silt tuntunu nii alkanu postailee, ja ku saan vasta joululahjaks paint shop pron, joten ei pysty muokkaa kuvii. MUT NYT KYLLÄ EI VOI MITÄÄN, can't help myself.

Tai ku mul nyt on ollu aika kauan (olisko ollu 2009) asti ollu mieles, et vois pistää blogin pystyyn, mut sit en oo vaa saanu aikaseks, niin en jaksa enää odottaa. Saa nyt sit nähä et miten tää lähtee käyntii ja sillee.


Ja oon nyt iha kujalla, et mitä kirjottaisin ja tälleen, ku lukijoita on se pyöree nolla ja tänää ei oo käyny mitää, mut aina sitä jotain keksii, viimeistään huomenna :D pistän myöhemmin tai joskus sit jonkun esittelypostauksen
ehk pystyyn ja siitä se sitte lähtis, how odd.


M.I.A. – Paper planes

No comments:

Post a Comment

age - 16
camera - Canon EOS 500D