Wednesday, 1 December 2010

when i grow up i wanna be famous, i wanna be a star, i wanna be in movies

härreguud ku aika menee ihan luvattoman nopeesti, ku oon nyt viettäny varmaa viimesen viikon ihan ihmeissäni siitä, et enää tyyliin kuukaus joululomaan, enään kuukaus siihen et mul on taas ruskeet hiukset, enää kuukaus.. tai siis ku tuntuu kauheen usein, et ihan äskenhän oli kesäloma, et miten nyt voi olla jo talvi. ja sit kun luen noit mun vanhoi postauksiiki, nii ihmettelen vaa, et missä välissä tapahtu jotain iha ihmeellistä ja tuli lumi ja talvi ja pakkaset, ku niin kauheen moni kuva on sellanen harmaa ja syksynen. :D

mut joo, kaikenlaista pitäis taas tehä, mut onneks ei tarvii enää stressata kouluu niin kauheesti, kun tänää oli enkun koe ja seuraava koe vast 17. pvä. ja huomen alkaa uus jaksokin, rakastan sen tiistait, ku kouluu about 12-14.30 <3 kyl kelpaa. paitsi 5. jakso on kyl kaikista herkullisin, koska siin on vaa 16 vkotuntii, mut sitä odotellessa tää kelpaa ihan hyvin.

täs nyt sitten pari kuvaa viime viikolta ja tän viikon alusta. lauantaina pidettiin tosiaan kavereiden kanssa ruokapäivä ja tehtiin pizzaa ja mutakakkuu. namnam. joten sieltä pari kuvaa, pari valokuvauksen tunnilta ja pari jotain randomia :)
IMG_3637
IMG_3644
IMG_3641_picnik
IMG_3654_picnik
IMG_3649_picnik
IMG_3666_picnik
IMG_3671_picnik
ja ps. mun joulukalenterin tekijät on ollu jotain idiooteimpia ikinä: ykkösluukusta tuli sama kuva kun mikä toi iso kuva tossa kalenterissa on. okei, ymmärrän kyllä, et se menee pilalle sit ku avaa kaikki luukut ja sitä ei oikeestaan enää nää, mut silti, olis voinu laittaa jonkun kivemman kuvan. en kyl olis ite ostanu noin tyhmän näköstä kalenterii, mut äiti näköjään osti :DD niin ja kans hyvää synttäriä johkulle ;)
tää biisi taas liittyy niin täydellisesti lauantaihin, et voi hyvää päivää.ja mun ja pietun koreografia on sata kertaa hienompi mitä tän biisin musavideos oikeesti on ;))joo, tuli vähän sekalainen postaus, mut ei voi mitää.

The Pussycat Dolls - When I Grow Up

No comments:

Post a Comment

age - 16
camera - Canon EOS 500D