Saturday, 22 October 2011

one year

IMG_3107tajusin täs, et on tullu blogattuu tasan vuos. huhuh. :-D aluks pidin blogii ihan vaa ittelleni, enkä ees halunnu lukijoit, mut nyt on niitäki alkanu jo kertyy ja se on oikeestaa just kiva, koska kommenttei on ain kiva saada yms :)

ja olis muutenki nyt kiva kuulla, et miks ylipäätää luette tätä blogii, et mist tykkäätte ja sit taas olis kans kiva saada tietää, et mitä kaipaisitte? esim. enemmän videoita, asukuvia (en kyl koe et mun tyyli olis mitenkää kauheen mielenkiintone mut anyway :D), jotai tiettyi postauksii, ylipäätää et postaisin useemmin tai silleen. nyt saa sanoo ja olis oikeesti kiva jos mahollisimman moni sanois ees jotai. arvostaisin ;)

4 comments:

 1. no mä ainaki tykkään sun kuvist :) mut voisit ehk postaa useemmin ja ehk vähä monipuolisemmin tai et ainaki välil olis jotai erityisii postauksii eikä välttämättä aina jostain normaalista päivästä :) mut tykkään kuitenki sun blogista tosi paljon ja toi banneri on ihana!

  ReplyDelete
 2. Kuvas on ihania ja sulla on ihana tyyli ja oot vaa ihana !! :DD tykkään seurata ihania blogeja ;))

  ReplyDelete
 3. oot hyvä kuvaa!

  ReplyDelete
 4. a: no yritän täs nyt ylipäätään postaa useemmi nii toivottavasti sinne väliin mahtuis sit jotai mielenkiintosii juttui :) ja kattoo sit esim. jos jossain vaiheessa menis toi 50 lukijaa rikki nii mitä sit kehittäis :-) ja kiitti!

  annika: hei apua kui kiva kommentti! :) oot itekki varmaa aik ihana ! :-D

  a: kiitos! :)

  ReplyDelete

age - 16
camera - Canon EOS 500D