Monday, 8 November 2010

you save the girl, you save the world, well, that's not true it seems

IMG_3229
IMG_3331
IMG_3212
IMG_3226
IMG_3225
IMG_3324
IMG_3312
Yhnjgnjtnkjfhgköaöwirngdökrjg, mua väsyttäää ! :C

Tai ku valvoin eilisen illan/yön kattomal MTV:lt EMA:ta(JARED LETO OLI IHANA *sydän*), ja se loppu vast puol yks ja sen jälkee en saanu kunnol unta ja sit herätys oli seittemält ja sit mul tuli kuitenki aamul hirvee kiire, vaik mun dösä lähti vast ysilt ja sit mä unohin pipon ja lapaset himaa ja meil oli liikas luisteluu ja sormet vähä jääty, mut onneks siel ei ollu hirveenkauheen kylmä, mut sit ulkona oli sitäki kylmpempi ja sit mun pitäis lukee tänää viel yh:n kokeesee, mut en jaksa ja mun pää räjähtää.

Mut oikeesti, aamul oli -7 astetta ja sit se vaa kylmeni päiväl ja oon ihan varma, et oon nyt onnistunu hankkiutuu kipeeks, ku mun korvaa jomottaa ja mul on kurkus kaktuksen alku. </3 Tai ku valokuvauksessaki meiän piti olla ulkona kuvaamas, nii oli vähän jäistä touhuu tossa säässä, ku mul tosiaa oli vaa takki päällä ja seki vaa niinku auki..

Ja tällee btw, jag hatar mondag.  


(Ja mun sisko oli lauantain Adam Lambertin keikalla ja oon katkera. Come back soon, Adam <33(ja se varmaa lukeeki tätä mun blogii ja huomaa tän mun viestin mut ei se mitää :D))


Yellowcard - Shrink the world

1 comment:

  1. Aika hottis toi mun kuva jos valokuvaan mun sormee <3 t johqq your lover ja ne kirjotukset mun kalenteriin oli ihanii<33

    ReplyDelete

age - 16
camera - Canon EOS 500D