Friday, 3 February 2012

winter wonderland

IMG_4929
IMG_4905
IMG_4936
IMG_4808
IMG_4913
IMG_4882
IMG_4911
IMG_4904
IMG_4919
IMG_4894
IMG_4941
2012-02-03 14-11-11.666
moimoimoii! tääl mä vaa. hirvee panostus täs kemmaan, koska huomenna koe jepjep, eihän mulla muuta tekemistä oliskaan perjantaina ku lukee kokeeseen :) paitsi et to be honest, en oo kyl lukenu viel yhtään. mut se koe on monivalinta ja kaikki on sanonu et vastauksii löytää iisisti maolista, nii kyl mä läpi pääsen, haha, tätä koulupanostuksen määrää! 


nojuuuu, ei tunnu yhtää perjantailta ja tää koeviikko on menny tosi nopeesti, enää kaks koetta jäljellä, ah ihanaa. ja hahah, mun puheenaiheet näkyy nykyään rajottuvan lähinnä kouluun, mut sellast se on ain välil, koulu syö elämän. ei mut ainii mun porukat tulee kans lanzarotelta kotiin huomenna, ihanaa ei tarvii enää siivoo tai laittaa ite ruokaa, palvelu rupee taas pelaa :D noei, on ollu just jees ku on voinu tehä just sitä mitä haluu, ilman et tarvii ilmottaa mistään mitään. ootan vaan sitä päivää ku finally oma kämppä ja oma elämä  

ei mut hei nyt tonne kemian maailmaan, byee ! >

11 comments:

 1. oi ompa ihana blogi:) voisitko kertoo miten noi kuvat saa tolleen ettei niiden väliin jää kun tommonen ihan pikkunen rako?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hih kiitos :) ja apua siit on tosi kauan aikaa ku muokkasin tätä ulkoasua, mut öö html-koodista koita ettii jotai border juttui ja pistät ne vaa nollaks tai sit esim. small. mun muistaakseni noist tuli kyl tollaset ihan vaan sillä kun poistin koodista kuvien kehykset tmv. :D hui oon kyl ihan törkeen huono selittämään asioita ja muutenki ku tosiaan siitä on niin kauan aikaa! :( mut koita vaikka ettiä googlesta jollain 'miten kuvat ilman väliä blogspot'-hakusanalla, en nyt tän paremmin osaa neuvoa, sorry!

   Delete
 2. ihania kuvia! ja sulla on tosi hieno ulkoasu blogissas:)

  http://justlike-inthemovies.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Ihania kuvia, oot niin kaunis! :)

  ReplyDelete
 4. tosi kivoi kuvii sul ja oot kyl hirmu kaunis :>

  tuu hei ihmees tsekkaa munkii blogi, joka tottakai kaipailee aina uusia ihania lukijoita :--) jos vaikka tykkäisit !
  http://themomentsoflaura.blogspot.com/

  ReplyDelete
 5. Ihania kuva, tosi kiva blogi muutenki! <3

  Tässä olisi minun blogi!

  ReplyDelete
 6. hauska blogi ja hienoja kuvia =) käy kattoo ja jos kiinnostaa liity lukijaks http://anotherblogger-bella.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. ihana blogi sulla, sait uuden seuraajan! :--)

  http://prettythings-oona.blogspot.com/

  ReplyDelete

age - 16
camera - Canon EOS 500D