Monday, 30 January 2012

pää räjähtää

IMG_4623
IMG_4455
IMG_4499
IMG_4450
IMG_4465
IMG_4454
IMG_4514
IMG_4496
hei äää miks noi kuvat on noin huonolaatusia tänään? :( nojoo mul ei oo todellakaan enää aikaa rupee säätää niiden kaa uudestaan, mut ajattelin et olis kiva saada kuitenki postattuu jotain tänää. huomen alkaa koeviikko ja oon niin kusessa.. en oo lukenu mihinkää kokeesee ja muutenki motivaatio kouluun on iha nollas, et oon nyt vaa sormet ristis et selvisin tsägäl näist kokeist, nii voisin sit panostaa seuraavas jaksos enemmän. blaaa. välil mietin et miks oon ees lukiossa ku voisin tälläki hetkel olla esim. amikses opiskelemas suoraa merkonomiks tai kampaajaks tai kauneusalalle ja blaa, nojoo mut sit en olis tutustunu näihin ihmisiin kunkus, puspus. :D ei mut nyt alkaa täs paniikki pikkuhiljaa nousee ku oon taas tuhlannu kaiken lukemis- ja panostusajan koneella ja tääkää ei haluu tehä mitää yhteistyötä. 


ja huhuh tänää oli viel niiin sellanen "hyi yäk oon ällö"-päivä, et so not my day. ei mut oikeesti nyt otan itteeni niskast ja meen lukee, psykan kirja tos kattelee kutsuvasti. ♥ onnee kaikille joil on nyt tai koht tai joskus koevko ja ne joil ei oo, nii olkaa ilosii :-D

10 comments:

 1. Tosi kiva tää sun blogi ja oot tosi nätti! Sait lukijan!

  http://saurusdinorworld.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. kivoja kuvia ja ihana blogi! Sait just uuden lukijan ;)

  http://your---smile.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. oii sweet ;) ja kiitti sulleki!!

   Delete
 3. Ihan törkeen kivat noi sun hiukseeet !
  Terveisin kateellinen ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah ei kannata olla kateellinen! :D ei näis oo oikeesti mitään sen arvost, kato ku saattaa näyttää kuvissa ihan ok, mut in real life ihan kirjavat ja huonokuntoset! i bet your hair is just fine! :)

   Delete
 4. Tosi upeita kuvia ja ihana ulkoasu! Niin ja sulla on ihanat hiukset (:

  The Pretty Faces

  ReplyDelete
 5. upeet hiukset sinulla! ja tosi kiva tää ulkoasu:)
  käythän so-reckless-so-good.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoos :) ja joo käyn toki kattoo!

   Delete

age - 16
camera - Canon EOS 500D